Over Christiene M. de Vries - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

   

Christiene bezit sterk ontwikkelde kwaliteiten als Change Performer met specialisme in Human Identity Styling®, voor de begeleiding die u  (of uw organisatie of team) helpt met het maken van essentiële aanpassingen voor een meer succesvolle omgang met uzelf, uw omgeving en uw doelstellingen.
Zij stimuleert individuen en groepen op onconventionele, directe, humoristische en toch zeer respectvolle wijze. Zij schuwt daarbij geen weerstand en weet in training iedere individuele deelnemer vlot en bijna moeiteloos naar ieders eigen persoonlijke  eigenschappen, behoeftes en keuzes te leiden, terwijl ze de groep als geheel traint en inspireert.

Zij beschikt over een brede, gevarieerde kennisondergrond en volgt een bepaald principe vanuit het geloof in en langdurige ervaring met de veelzijdige mogelijkheden van menselijke inspiratie en zelfontwikkeling.  


 Expertise
Christiene heeft een lange en gedegen carrière in het vakgebied van training, coaching en Change Communication en beheerst haar kennis en vaardigheden even soepel als een trapézewerker in de top van het circus.
Patroonherkenning, Semantiek, Linguïstiek, Change Communication,
Emotional- and Social Intelligence, Psychologie en Transformatie Systematiek (waaronder NLP) zijn enkele van haar kwaliteiten,  die zij heeft vervat in de bijzondere, eclectische  werkvorm Human Identity Styling®.  
Van daaruit heeft zij ook de   SuDo Patterning® technologie ontwikkeld met specifieke inzichten, scripts en technieken.

 Internationale studie achtergond
In 1989 gaf Christiene haar carrière in communicatie een rigoureuze wending, door de wereld van Change Communication en Social Intelligence binnen te gaan. Sindsdien heeft zij diverse opleidingen en een variëteit aan workshops gevolgd.
Zo bezocht zij programma's bij Founders, Co-founders, Meta Master Trainers, Trainers en hooggekwalificeerde inspirators in binnen en buitenland. Voor haar studies heeft zij ook significante tijd doorgebracht in ondermeer Verenigde Staten, Engeland en Schotland.
Daarnaast (en naast haar toenmalige succesvolle sales-marketingbedrijf), startte zij in 1993 met het inmiddels zeer gerespecteerde Alter Vision. Sindsdien werkt zij hier continue aan de optimalisatie van haar expertise als internationaal Change Performer, voor persoonlijke en zakelijke aangelegenheden (in binnen- en buitenland).
Zij certificeerde door de jaren heen als therapeute en professioneel trainer in verschillende disciplines (waaronder NLP), verrichtte diverse onderzoeken bij het publiek in haar eigen instituut, ontwikkelde geavanceerde instrumenten voor coaching en gespreksvoering en neemt regelmatig deel aan internationale workshops.  
Studeren vindt zij beslist geen straf en haar belangstelling gaat uit naar de meest uiteenlopende studie onderwerpen, zoals  informatica, atoomtheorie, electrotechniek, bio-energetica, psychologie, taalkunde en nog veel meer.

Vanuit haar reislustigheid en antropologische nieuwsgierigheid , ondernam ze  voor haar hobby tot nu toe regelmatig reizen naar diverse landen en verschillende continenten, wat haar een breder perspectief heeft gegeven in haar eigen leven en binnen haar vakgebied.

 Change Performer
Naast het managen van haar toemalige salesmarketing bedrijf, werkt Christiene sinds 1993 actief en succesvol als Change Performer vanuit haar specialisme in Human Identity Styling®.  Dit doet zij voornamelijk in de vorm van training, coaching, opleiding, workshops en seminars, ter  support en stimulans van gewenste ontwikkeling van mensen die voor particuliere- en zakelijke doeleinden haar expertise inschakelen.  Vanaf 2001 heeft Christiene haar sales-marketing bureau gestaakt en zich volledig toegelegd op haar Change Performance activiteiten.

Zij boekt opmerkelijk snel resultaten en heeft een unieke reputatie opgebouwd met een onnavolgbare, indringende, dynamische stijl van werken.

 • Daarmee ondersteunt ze ondernemers, directieleden, senior managers en executive leidingevenden met reflectie sessies en inzichtgesprekken.

 • Coacht en traint medewerkers, accountmanagers, teamleiders en MT-leden van middenkader en lager management, in o.a. onderlinge afstemming, versterken en vergroten van kwaliteiten spectrum, preventief ziekteverzuim, effectief aanpakken van probleem communicatie en stimuleren van contextuele, doelgerichte aanpak en presentatie.

 • Werkt als opleider van professional coaches en aanverwante beroepen  en als trainer c.q. inspirator van docenten, trainers, therapeuten, maatschappelijk werkers en anderen werkzaam in de zorgsector en humane dienstverlening.

 • Behalve de bedrijfsmatige en zakelijk professionele coaching, verzorgt ze ook Individuele sessies voor persoonlijke uitlijning en -ontwikkeling, ten behoeve van prive aangelegenheden, zoals situaties binnen het gezin, met partner en familie, sport ontwikkkeling, muziek, gezondheid, reïntegratie, communicatieve ontwikkeling.


Met de concretere ontwikkeling van de eerste SuDo Patterning® module in 2006, zorgt Christiene bij deelnemers en belangstellenden van haar opleidingen voor een opmerkelijke verschuiving in hun bewustzijn, met verassende resultaten en langdurige effecten

 Veelzijdige Ervaring
Sinds het begin van haar ommezwaai in 1989, heeft Christiene inmiddels tienduizenden uren gewerkt met een grote verscheidenheid aan mensen en hun processen. Haar ervaring reikt dan ook belangrijk verder, dan de meer algemene conventionele training en coaching die u mogelijk gewend bent. Om u een indruk te geven van die veelzijdigheid, zo heeft zij succesvol gewerkt aan professionalisering,  flexibilisering en de mentale en emotionele tolerantiedomeinen voor groei en ontwikkeling, van:

 • bedrijfsorganisaties en teams in commerciële-, zorg- en overheidssectoren

 • piloten van zowel luchtmacht, als burgeruchtvaartdiensten

 • artiesten  

 • internationale student-musici van het Rotterdams conservatorium

 • specialisten van de militaire inlichtingen dienst

 • professional topdansers

 • golfspelers

 • rozenkwekers en tomatentelers

 • kunstenaars

 • IT-specialisten

en nog veel meer, ook in het buitenland.

 Technische Ontwikkelingen
Behalve de ontwikkeling van SuDo Patterning®, heeft Christiene zich ook solide bewezen gedurende de afgelopen 25 jaar als ondernemer en als ontwikkelaar van vraag-, interview- en gesprekstechnieken en high-impact interventie- en verandertechnieken voor algehele persoonlijke ontwikkeling en versterking van kwaliteiten, persoonlijkheid en charisma.

Internationale contacten en professional coaches
Christiene is opleider en trainer van professional coaches, die allen zeer succesvol zijn in hun carrière als coach. Daardoor beschikt zij over een bestand van goed opgeleide mensen, dat gestaag groeit.

Daarbij heeft Christiene internationaal contacten met coaches, toptrainers en master trainers
(waaronder Shelle Rose Charvet en Barbara Witney), die zij af en toe uitnodigt voor een workshop in Alter vision. Sinds 2000 maakt zij ook deel uit van het Engelse 'Flying High Team'. Een hechte groep zeer succesvolle (Engelse) professionals, die continue werken aan verbetering en groei van hun eigen kwaliteiten en bedrijf. Zij komen regelmatig gezamenlijk bijeen en hebben tussendoor telefonisch contact voor 'sparren' en overleg.

Video met spontane reacties van enkele deelnemers over Change Performer Christiene

 
..
 

 
 
www.christiene.eu

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu