Machtige Effecten SuDo Patterning opleidingen - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Machtige effecten van de SuDo Patterning® opleidingen

Natuurlijk zult u allerlei handige technieken en methoden aangereikt krijgen, om in dagelijkse situaties te gebruiken (zoals in gespreksvoering, conflicthantering, onderhandeling, overleg en vergadering, psychosomatische klachtenbehandeling, management en leiderschap, werving en selectie van personeel, klantkontakt, verkoop, begeleiding, zorg, coaching, klachtbehandeling, relatie, ouderschap, opvoeding en nog zo veel meer contexten).• Zodra u bekend bent met SuDo Patterning®, beziet u uzelf en anderen vanuit een totaal andere  invalshoek, op een manier die u beslist nog niet eerder zo bewust kon worden als nu.

• De wereld om u heen wordt veel transparanter dan ooit tevoren.

• U zult in elke situatie beter toegerust zijn en in staat om uw kwaliteiten, uw wensen, uw invloed en uw authentieke persoonlijkheid meer te laten gelden.

• U doorziet 'het spel' en de intenties die achter beslissingen en allerlei dagelijkse communicatie van mensen schuilgaat. Dat helpt u tijdig onnodige discussies of misvattingen voorkomen en uw reactie waar nodig vooraf te bepalen.

• U weet onderlinge verhoudingen en individuele mechanismen meer effectief te beïnvloeden.

• De omgeving zal meer positief, meer respectvol, vanuit meer waardering en met meer aandacht op u reageren.

• U begrijpt de kracht van suggestie, beheerst natuurlijke methoden van inspireren en motiveren en houdt grip op emoties, gedachten en presentatie.

• U komt veel dichter bij uw eigen kern en voelt u daardoor meer thuis bij uzelf. U waardeert uzelf meer en de aantrekkingskracht van uw eigen potentieel.

Streef niet naar perfectie. Streef naar completie. Streef naar de volledigheid in geluk, complete vrijheid van Zijn, een groter bereik van uw kwaliteiten en betere of meer inspirerende relaties, dan zult u automatisch het meest complete in uzelf kunnen ontwikkelen om dat te bereiken.

Reactie hierover van deelnemer:


Wat meer benadrukt mag worden over SuDo Patterning®, is
       de bewustwording en het afschillen van overbodige lagen,
       wat voor mij persoonlijk heel veel heeft gedaan.
       Ik maak nu veel gemakkelijker connectie met mijn kern, wat
       in zoveel uitdagende contexten enorm veel verschil maakt.


-Astrid de Ruijter-
(GSIT Manager Benelux, Inspection Supervisor Manager North & Eastern Europe)


www.altervision.nl
www.christiene.eu
www.sudopa.nl

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu