SuDo Patterning® Pro - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SuDo Patterning® Pro

  


 De SuDo Patterning® Pro werkt beter


Coach, manager, docent, zorgbegeleider, mediator, HR medewerker, therapeut, sociaal werker, vertrouwenspersoon...... wat u ook doet of welk beroep in relatie tot werken met mensen u ook heeft,

u weet vast voldoende redenen te bedenken, waarvoor u uw beroep of functie optimaal en actueel zou moeten houden, en ook  voor uw collega's en medewerkers. En mogelijk ook waarom u daar weinig zin in had.
Toch.... wat maakt investeren in werkelijke beroepsmatige ontwikkeling nu écht de moeite waard?  
Door een variatie aan studies en enkele decennia ervaring bestaat bij Alter Vision de wetenschap, op welke wijze opmerkelijk meer rendement te bereiken is, met de juiste organisatie van persoonlijke mogelijkheden.  

1. Kies uw programma
 met de data in de agenda

2. Bel om in te schrijven   
en reserveer uw plaats


3. Gegevensformulier
ontvangen, controleren
           en direct terugsturen.

Ziet u, ten opzichte van andere methodieken, maken de onderscheidende kenmerken van SuDo Patterning®,  dat de toevoegingen van deze actuele systematiek tot die zinvolle aanpassingen en uitkomst leiden, waar u werkelijk behoefte aan heeft en misschien zelfs al lang naar op zoek bent.
Het meest aanmerkelijke kenmerk van SuDo Patterning® is de invloed die u ermee hebt.
Het feit dat u met
SuDo Patterning®  weet door te dringen tot de kern van motivatie, discipline, gedachten, gewoonten en bezieling, maakt het u mogelijk om fundamentele persoonlijke eigenschappen en intrinsieke talentvolle krachten vrij te maken. Dat zorgt ervoor dat u beslist uw effectiviteit, positie en kwaliteit zult gaan versterken .  

Alter Vision biedt u daarmee een actuele, inzichtelijke en flexibele systematiek, die u stap voor stap voorziet in de  mogelijkheden waarmee u het geheel kunt afstemmen op uw eigen praktijksituaties van elke dag.
Ongeacht in welke rol u als professional werkzaam bent met jeugd en/of volwassenen, u hoeft niets van uw eigen repertoire uit te schakelen.

 

De inzichten en methodieken binnen SuDo Patterning® maken het mogelijk om naast uw huidige kennis en ervaring, de toepassing van SuDo Patterning® ten volle te kunnen benutten in uw eigen dagelijkse praktijk.
Ook hoeft u uw huidige bekwaamheden niet te bewijzen bij Alter Vision, om deel te kunnen nemen aan de
SuDo Patterning® progamma's.Reacties van beroepsgenoten

• Coaches, therapeuten, zorgbegeleiders, mediators,  zijn het er allemaal over eens, dat SuDo Patterning® een veelzijdige fundering legt onder hun eigen kennis en ervaring en dat het de eigen werkstijl vlot naar een hoger, meer kernachtig niveau brengt.
• Managers, teamleiders, personeelsfuntionarissen, adviseurs, gebruiken SuDo Patterning® in hun dagelijks leven en werken met mensen, als een krachtig instrument. Zij verklaren unaniem dat SuDo Patterning® hun huidige stijlen van werken overstijgt.
• Docenten, leerkrachten en ouders zeggen met SuDo Patterning® een uiterst inspirerende invalshoek te hebben voor de deskundigheid die tegenwoordig van hen wordt verwacht, omdat opvoeden en leren zo persoonlijk en tegelijkertijd zo veelzijdig is.

Lees hier meer reacties en ervaringen van deelnemers die SuDo Patterning® hebben gedaan.


Programmakeuze, data en investering in uw verdere ontwikkeling
(In het seizoen 2016 - 2017 organiseren geen aparte Pro opleiding en kunt u de gehele opleiding in losse modulen volgen.)
Voor programmakeuze, data en tarieven verwijzen we naar de agenda in de menubalk.
Profiteer van een Vroegboekkorting, een enorme Combinatiekorting en/of een Ervaringsvoordeel.
Kijk in de agenda van welke korting u kunt profiteren en schrijf direct in om bijtijds een plaats te reserveren.


SuDo Patterning® Association (SuDoPA)
Het programma wordt afgesloten met een certificaat en een registratie bij de SuDo Patterning Association (SuDoPA).

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu