Zakelijk en Professioneel - Thuis bij Alter Vision

International Certified Institute
for Human Identity Styling®
Bel gerust en informeer naar de mogelijkheden     
+31 - (0)10 - 247 06 86


Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Ga naar de inhoud


 
Welk profiel men ook van u maakt,
u bent op elk moment veel meer dan dat.
Waarvoor Zakelijk en Professioneel bij Alter Vision
De achtergrond, redenen en doelstellingen van bedrijven, om een programma of opleiding bij Alter Vision te reserveren, zijn van net zo uiteenlopende aard, als die van de particuliere deelnemers.
De belangrijkste drijfveer is vaak: het onderscheid tussen 'voldoende' en 'top'.
Maak van uw teamleden zelfbewuste en flexibele medewerkers. Bevorder onderlinge samenwerking en dring stress en onnodig verzuim terug. Verbeter de communicatie intern en extern aanzienlijk. Keer de blame-cultuur in uw bedrijf.
Mogelijk weet u niet altijd hoe het vlot en succesvol aan te pakken, om dat effectief te veranderen.
Alter Vision stimuleert u en uw team(s) om een stap verder te gaan dan de gewoonte of gevestigde bedrijfscultuur.


Individueel
Welk profiel men ook van u maakt, u bent op elk moment veel meer dan dat. Waarvoor lukt het u niet altijd om succesvol te zijn in waartoe u allemaal in staat bent, of uzelf tevreden te voelen met wie u bent en wat u doet?  Zit faalangst, werkstress, onzekerheid, of ergernis in de weg? Zoekt u soms richting en helderheid? Wilt u versteviging voor uw ambities? Is bemiddeling in een conflictgesprek nodig? Wilt u inzicht of een assessment van wat u beweegt?  Wacht niet af of het vanzelf komt. Benut de expertise die Alter Vision voor u in huis heeft, met individuele coaching of persoonlijk in een groep tijdens een opleiding.

                 Teams & Groepen
Incomany workshop, corporate opleiding, intervisie sessies, teamcoaching. Ieder groepslid wordt zorg-vuldig door een doelgerichte samenstelling van boeiende kennis en applicaties geleid, afgestemd op de concreet voorkomende situaties en interacties in de bedrijfsomgeving. Daarbij schuwt de trainer geen weerstand of discussie en ervaart elke deelnemer individuele aandacht, terwijl de groep als geheel wordt benaderd, of het team als één unit gecoacht. Wat de wens, behoefte, noodzaak, of doelstelling voor uw team ook is, bel Alter Vision en maak een afspraak, bespreek uw thema, reserveer de dagen en wordt verrast door de resultaten.


Professionals
Kies beroepsbewust voor vooruitgang met een van deze twee PRO-programma's.
PRO-beroepstraining biedt professionals met management- en leiderschapstaken en/of die in dienstverlenende, of zorgverlenende functies en organisaties werkzaam zijn, aanvullende tools voor hernieuwing, aanpassing, verfrissing en versterking van professioneel optreden en kwaliteit van werken.
 
PRO-opleiding is de beroepsopleiding voor wie een beroep als personal coach ambieert. De basisopleiding met SudoPA accreditatie voor SuDo Patterning Coach.

                  

Wij kiezen voor Alter Vision voor  het vergroten van onze MT effectiviteitversterking van persoonlijke kwaliteitenterugdringen van stress en ziekteverzuimhulp om de blame-cultuur aan te pakkeneen vervolg op de geweldige NLP workshopde opleidingen ten behoeve van onze medewerkersverbetering van gesprekken van de helpdeskbevorderen van onderlinge samenwerkingmij als ondernemer om te brainstormende effectieve coaching verstevigen of veranderen van mijn carrièreons zorgteamoplossen van conflicten van de teamleidersde veranderingspecifieke vaardigheden en inzichten we willen altijd bij blijven en ontwikkelenverbeteren van de salesintervisie voor onze incompany coachestips waarop we kunnen letten in gesprekkende beroepsopleiding tot coachhun kwaliteit van trainentraining van onze HR-unit

 
 
Ook al hebben anderen er soms een mening over,
het fijne van jouw eigenschappen is
dat jij de eigenaar daarvan bent.
                         
                                           - Christiene M. de Vries -

Alter Vision thema's voor uw Professionalisering
  Vergroten van effectiviteit

Alle programma's van Alter Vision overstijgen het 'techniekjes denken' en gaan verder dan de  3 of 6 stappen vaardigheden. Bij Alter Vision profiteert u op meerdere manieren van de wetenschap, hoe eigenschappen, kwaliteiten en motivatie van mensen doelmatig vrij te maken van binnenuit.
  Versterken van kwaliteiten

Voor Alter Vision zijn persoonlijke kwaliteiten het belangrijkste gereedschap van mensen in hun eigen functie of beroep. Met een doortastende, effectieve stijl van presenteren, wordt bij elke deelnemer intrinsieke factoren benaderd. Zo wordt het beschikbare potentieel zover mogelijk vrijgemaakt, persoonlijke kwaliteiten extra versterkt en onbenutte kwaliteiten naar de oppervlakte gebracht.
 Specifieke vaardigheden

Bij Alter Vision ontwikkelen we vaardigheden die in communicatieve en interactieve contexten de sleutel tot succes vormen en de mindset sterk beïnvloeden.
Daarvoor hebben we boeiende materie voor u en deelnemers maken intensieve ontwikkeling door.


  Versteviging of aanpassing van presentatie van uzelf

In trainingsprogramma's en door middel van persoonlijke coaching worden deelnemers hierin voorzien van tools, inzichten en assistentie.


Terugdringen van stress en 'reload' van positieve energie

Een belangrijk thema waar onze programma's heel sterk in zijn. Bij bedrijfsculturen waar stress bestaat als gevolg van afgunst, pesterij, faalangst, disrespect en beschuldigingen, is dit een thema dat bij ons altijd -al dan niet onopgemerkt- wordt aangepakt.
 Bevordering samenwerking en succesvol contact

Met positief en duuraam resultaat, leggen we de vinger op de zere plekken in interacties, die verwarring, miscommunicatie en ergernissen bij interne en externe contacten veroorzaken en bevorderen positief inspirerend contact met passende methodieken, inzichten en adviezen.

Breng zelf uw eigen onderwerpen in
 Bespreek uw ideeën en ontwikkelbehoefte bij Alter Vision, opdat we zorgvuldig selecteren welk programma het beste werkt voor de uitkomst die u zoekt.

Dit is wat teams over Alter Vision zeggen

over de trainer, therapeute, coach.
Change Performer met internationale expertise

 Lees meer over
SuDo Patterning
 Human Identity Styling
 Change Performance  
 (Klik op een symbooltje om meer te lezen)
Alter Vision
Is in 1993 gestart met coaching en training en heeft sindsdien die dienstverlening continu geoptimaliseerd. U kunt dus rekenen op lange en deskundige ervaring waarmee u wordt begeleid.
Bij Alter Vision worden goepen en individuen gestimuleerd op directe, onconventionele en toch zeer respectvolle wijze zodat men doelstellingen en wensen weet waar te maken.  
Belangrijke informatie
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Feedback of klacht
Inschrijven doe je zo

Contact
 +31 - (0)10 - 247 06 86
sudopa@altervision.nl
      info@altervision.nl
 Melbournestraat 24
      3047 BJ Rotterdam

Internationaal gecertificeerd
* Alter Vision als opleidingsinstituut.
* Christiene M. de Vries als opleider, therapeute en coach., in verschillende disciplines.
Alter Vision kiest bewust niet voor de NVNLP en is aangesloten bij:

© Copyright 2018  Alter Vision® - All rights reserved.
© Copyright  2018 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any other form or manner use text, images, photo's, or other material of this site..
© 2018 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any way use text, images, or material of this site..
© 2018 Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or use sitematerial.
Terug naar de inhoud