SuDo Patterning® maakt het ware verschil - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SuDo Patterning® is onderscheidend
en maakt het ware verschil


SuDo Patterning® is de naam waarmee de systematiek Suggestion Domain Patterning® bekend is. Het meest aanmerkelijke kenmerk van SuDo Patterning® is de duurzame invloed.

Wie deze systematiek beheerst, heeft direct toegang tot het belangrijkste mechaniek van waaruit mensen handelen, reageren en beslissen. Transparantie krijgt hiermee de  letterlijke betekenis.
Ziet u, ten opzichte van andere methodieken, maken de onderscheidende kenmerken van SuDo Patterning® het u mogelijk, om fundamentele persoonlijke eigenschappen en authentieke  talentvolle krachten vrij te maken.  Bij uzelf en bij anderen.

De systematiek verschaft u nieuwe waardevolle informatie over wat u en anderen in essentie werkelijk beweegt.  Het helpt u om persoonlijke drijfveren op een ander niveau te begrijpen en intenties achter gedrag of in gesprekken te decoderen. En het doet er niet toe of u hiermee anderen wilt doorgronden ter bescherming, ter geruststelling,  of voor  positieve stimulering, motivatie en activering.
Het biedt voor elk doel heldere en duidelijke aanwijzingen, hoe en waarop  met name u de aandacht kunt richten, om de kern van mensen en hun wensen en behoeften, talenten, eigenheid, problemen en mogelijkheden te vinden en aan te sturen.
Ook die van uzelf, of beter gezegd …… juist die van uzelf.Reactie van een van de deelnemers:


Bijzonder leerzaam. Het voelt als een nieuw begin.
Transformatie is letterlijk het juiste woord.
Gevoelsmatig ben ik een ander persoon.
Ik heb mijzelf beter leren kennen en hardnekkige patronen
leren doorbreken. Ik zal de komende tijd mijn weg gaan vinden met
alle nieuwe inzichten. Er is veel op losse schroeven gezet.
Heel erg bedankt voor alles.


-Nikki Korinth -
     


www.altervision.nl                             
www.christiene.eu
www.sudopa.nl

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu