Change Performance - Thuis bij Alter Vision

Ga naar de inhoud

Change Performance
het nieuwe durven zijn

Change Performance© betekent 'presentatie of manier van optreden, die directe verandering teweeg brengt''.
Het is de zeer bedreven, directe, onconventionele, no-nonsense presentatiestijl van Change Performer Christiene M. de Vries, waarmee zij in alle coachingsessies, opleidingen en trainingsprogramma’s, elke deelnemer zorgvuldig en gewiekst door allerlei -bewuste en sub-bewuste- processen begeleidt.

Vlotte en duurzame implementatie van resultaat
Deze presentatievorm wordt hoog gewaardeerd door deelnemers, waarvan u enkele reacties kunt lezen op de website van Alter Vision.
Het succesvolle aspect van Change Performance©,
is te vinden in de onalledaagse, toch respectvolle benadering van mensen en hun situaties.
Hierdoor hebben alle programma’s bij Alter Vision een grotere en meer solide impact op uw ontwikkelbehoefte, dan de conventionele stijlen van werken van gemiddelde training of coaching, die u mogelijk gewend bent.

PEP©-factoren
Vanuit enkele decennia ervaring in werken met mensen en het analyseren van hun gedragspatronen, stelde Christiene een aantal fundamentele polymere factoren samen.
Ze noemt ze de ‘PEP©-factoren’. Die factoren liggen ten grondslag aan vlotte, indrukwekkende effecten van deze presentatiestijl.
Door zorgvuldige additieverbinding van die factoren, via de thema’s die door deelnemers of cliënten worden ingebracht, ondersteunen en versterken ze elkaar gedurende de opbouw van de presentatie van elk programma.

Catch & Release©
Zo weet Christiene aan de hand van die  ‘PEP©-factoren’ en haar onnavolgbare 'Catch & Release Principe©', een zo optimaal mogelijke grondtoestand bij de deelnemers op de plaats te brengen en te houden. Tegelijkertijd ontdoet zij inspiraties van onnodige weerstand, bevrijdt het kwaliteitenspectrum van belemmeringen en installeert vlot, grondige resultaten met duurzame effecten. Hierbij gebruikt ze enkele krachtige systematieken (Human Identity Styling® en SuDo Patterning®) en heeft een scala aan interventietechnieken (waaronder NLP en enkele andere Change Communication disciplines), gespreksvaardigheden en inzichtsmethodieken tot haar beschikking, om gewenste aanpassingen, oplossingen en resultaten in deelnemers te installeren.

Zowel in groepen al individueel
Alle opleidingen, coaching-sessies en andere programma's bij Alter Vision scoren hoog dankzij deze boeiende stijl van presenteren.
En het doet er niet toe voor welke doelen, bekwaamheden, problemen of toepassingsgebieden u komt. Ook maakt het niet uit of u alleen komt, of deelneemt in een groep, want elke deelnemer ervaart individuele aandacht en begeleiding, terwijl de groep als geheel wordt getraind.
Alles wat u ontdekt in de programma's met Christiene als uw Change Performer, ontdekt u daardoor van binnenuit en zult u heel pragmatisch aangereikt krijgen voor adequate en direct praktische toepassing.

Terug naar de inhoud