Inschrijven bij Alter Vision - Thuis bij Alter Vision

Ga naar de inhoud

Inschrijving voor een opleiding gaat bij ons heel eenvoudig.

Zodra u een programma en de startdatum heeft geselecteerd, heeft u 2 mogelijkheden om u bij ons in te schrijven voor deelname.

 Bel ons om uw plaats te reserveren en een inschrijfformulier aan te vragen
Vanaf 09:30 uur tot 's avonds 20:00 uur kunt u ons bellen, ook in het weekend.
Het type werkzaamheden van onze dienstvelening  maakt dat we niet altijd de telefoon direct kunnen beantwoorden, waarvoor onze excuses. Dus krijgt u de voicemail, dan spreek even uw naam en telefoonnummer in zodat wij u kunnen terugbellen.

 Mail ons met uw gegevens
U kunt ons mailen met uw naam, adres en telefoongegevens. Bevestig erbij aan welk programma u wilt deelnemen en welke startdatum (wij adviseren u de eerstkomende startdatum te kiezen).
Geef ook in uw bericht aan op welke dag u telefonisch bereikbaar bent, zodat wij contact met u kunnen opnemen (geef minimaal twee mogelijkheden en graag een tijdsvermelding erbij wanneer het u het beste uitkomt)

Heeft u vragen?
Wanneer u vragen heeft over het programma, of eerst kennis wilt maken, dan bel ons om uw vragen te bespreken en maak gerust afspraak voor een ori├źntatiegesprek.
U bent van harte welkom.
En wilt u advies of tips, hoe u uw deelname bij uw werkgever kunt bespreken, ook dan kunt u ons gerust bellen voor advies.Terug naar de inhoud