Zakelijk en Professioneel - Thuis bij Alter Vision

International Certified Institute
for Human Identity Styling®
Bel gerust en informeer naar de mogelijkheden     
+31 - (0)10 - 247 06 86


Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Ga naar de inhoud


 
Welk profiel men ook van u maakt,
u bent op elk moment veel meer dan dat.
Professioneel bij Alter Vision
De achtergrond, redenen en doelstellingen van bedrijven, om een programma of opleiding bij Alter Vision te reserveren, zijn van uiteenlopende aard.  De belangrijkste drijfveer is vaak:
het onderscheid tussen 'voldoende' en 'top'.
Maak van uw teamleden zelfbewuste en flexibele medewerkers. Bevorder onderlinge samenwerking en dring stress en onnodig verzuim terug. Verbeter de communicatie intern en extern aanzienlijk. Verstevig de klanttevredenheid.
Alter Vision stimuleert u en uw team(s) om een stap verder te gaan dan de gewoonte en verbetert uw bedrijfscultuur.


Individueel
Welk profiel men ook van u maakt, u bent op elk moment veel meer dan dat, ook al lukt het u niet altijd om dat aan te tonen. Tot nu toe.
Alter Vision voorziet sinds 1993 in therapeutische- en coachexpertise om verborgen kwaliteiten vrij te maken, stress, conflicten en ongemak op te ruimen en positieve invloed van wat u kunt en doet te versterken. Lees hier meer over die expertise.
Ongeacht om welk functieniveau en thema het gaat, bel gerust voor informatie en vraag naar de mogelijkheden die Alter Vision voor u in huis heeft.

> Bel, informeer  en boek uw afspraak    
    
     Teams & Groepen
De flexibiliteit binnen Alter Vision maakt het mogelijk om met uw eigen team -minimaal 3 personen- een programma te reserveren wat voor dat team geheel op maat wordt gepresenteerd. Coaching, training of intervisie, of dit alle drie in één programma. En ook voor grotere groepen kunt u een op maat aangepast programma reserveren. Wat de wens, behoefte, noodzaak, of doelstelling voor uw team ook is, bel Alter Vision. Bespreek uw thema, reserveer de benodigde dagen en wordt verrast door de impact en vlotte resultaten.    Opleidingen
Kies beroepsbewust voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang met SuDo Patterning opleidingen.
Of kies de opleidingen omdat je het interessant of gewoon leuk vindt. Werkgevers schrijven ledinggevenden en medewerkers bij ons in, omdat er in korte tijd enorm veel bereikt wordt, ongeacht of iemand in loondienst, of als zelfstandige werkt en ongeacht in welke functie of op welk niveau iemand werkzaam is. Lees hier een gedeelte van onze referentielijst


> Bel, informeer
en boek uw afspraak   
   
                      

Wij kiezen voor Alter Vision voor  het vergroten van onze MT effectiviteitversterking van persoonlijke kwaliteitenterugdringen van stress en ziekteverzuimhulp om de blame-cultuur aan te pakkeneen vervolg op de geweldige NLP workshopde opleidingen ten behoeve van onze medewerkersverbetering van gesprekken van de helpdeskbevorderen van onderlinge samenwerkingmij als ondernemer om te brainstormende effectieve coaching verstevigen of veranderen van mijn carrièreons zorgteamoplossen van conflicten van de teamleidersde veranderingspecifieke vaardigheden en inzichten we willen altijd bij blijven en ontwikkelenverbeteren van de salesintervisie voor onze incompany coachestips waarop we kunnen letten in gesprekkende beroepsopleiding tot coachhun kwaliteit van trainentraining van onze HR-unit

 
 
Ook al hebben anderen er soms een mening over,
het fijne van jouw eigenschappen is
dat jij de eigenaar daarvan bent.
                         
                                           - Christiene M. de Vries -

Alter Vision thema's voor uw Professionalisering
  Vergroten van effectiviteit

Alle programma's van Alter Vision overstijgen het 'techniekjes denken' en gaan verder dan de  3 of 6 stappen vaardigheden, Effectiviteit wordt vanuit meer dimensies benaderd en door de impact van de programma's significant vergroot.
  Versterken van kwaliteiten

Alter Vision ziet uw kwaliteiten als uw gereedschap.
Het beschikbare potentieel wordt van blokkades ontdaan en zover mogelijk vrijgemaakt. Persoonlijke kwaliteiten worden extra versterkt en onbenutte kwaliteiten naar de oppervlakte gebracht.
 Specifieke vaardigheden

Bij Alter Vision beheersen we vaardigheden die de mindset sterk beïnvloeden. Ook u leert methodieken en inzichten die u ondersteunen bij elk type inteactie en omgang met anderen, op een manier die past bij uw eigenheid.

 Bevordering samenwerking en
       plezierig, succesvol contact

Alter Vision verheldert blinde vlekken van een onsuccesvolle werksfeer. Met effectief en duuraam resultaat, leggen we de vinger op de zere plekken die moeizame interacties en conflict veroorzaken. We bevorderen positief inspirerend en doelmatig contact en vergroten commitment, loyaiteit en resultaat van werken met het gewenste succes.
Terugdringen van stress en
       
'reload' van positieve energie

Stress hoeft beslist niet langer het gewenste potentieel te belemmeren, of energie te verzwaren.
Bij Alter Vision profiteert u op meerdere manieren van de wetenschap, hoe motivatie en werkplezier bij mensen doelmatig vrij te maken van binnenuit en energie vlot te herstellen. Kies uit coaching, training, opleiding, of interviesie.

  Versteviging of aanpassing van
        presentatie van uzelf

Welk programma u ook kiest, door de enorme ervaring en boeiende materie die Alter Vision ter beschikking heeft, maakt u intensieve ontwikkeling door. U zult opmerkelijk meer balans, zekerheid, uitstraling en overtuigingskracht in de presentatie van uzelf naar uw omgeving opbouwen.


Breng zelf uw eigen onderwerpen in
 Bespreek uw ideeën en ontwikkelbehoefte bij Alter Vision, opdat we zorgvuldig selecteren welk programma het beste werkt voor de uitkomst die u zoekt.


over de trainer, therapeute, coach.
Change Performer met internationale expertise

Dit is wat teams over Alter Vision zeggen
 Lees meer over
SuDo Patterning
 Human Identity Styling
 Change Performance  
 (Klik op een symbooltje om meer te lezen)
Alter Vision
Is in 1993 gestart met coaching en training en heeft sindsdien die dienstverlening continu geoptimaliseerd. U kunt dus rekenen op lange en deskundige ervaring waarmee u wordt begeleid.
Bij Alter Vision worden goepen en individuen gestimuleerd op directe, onconventionele en toch zeer respectvolle wijze zodat men doelstellingen en wensen weet waar te maken.  
Belangrijke informatie
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Feedback of klacht
Inschrijven doe je zo

Contact
 +31 - (0)10 - 247 06 86
sudopa@altervision.nl
      info@altervision.nl
Administratie & organisatie:
      Lange Haven 57-S Schiedam
    
      

Internationaal gecertificeerd
* Alter Vision als opleidingsinstituut.
* Christiene M. de Vries als opleider, therapeute en coach., in verschillende disciplines.
Alter Vision kiest bewust niet voor de NVNLP en is aangesloten bij:

© Copyright 2018  Alter Vision® - All rights reserved.
© Copyright  2023 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any other form or manner use text, images, photo's, or other material of this site..
© 2018 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any way use text, images, or material of this site..
© 2018 Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or use sitematerial.
Terug naar de inhoud