Opleidingen - Thuis bij Alter Vision

International Certified Institute
for Human Identity Styling®
Bel gerust en informeer naar de mogelijkheden     
+31 - (0)10 - 247 06 86


Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Bel en informeer
+31-(0)10-247 06 86
Ga naar de inhoud

Opleidingen SuDo Patterning

U komt bij Alter Vision niet zomaar voor een opleiding

SuDo Patterning® is de naam waarmee de bijzondere systematiek Suggestion Domain Patterning® inmiddels al enkele jaren bekend is.
Wie deze systematiek beheerst, heeft direct toegang tot het belangrijkste mechaniek van waaruit mensen handelen, reageren en beslissen. Het meest onderscheidende kenmerk is hoe vlot SuDo Patternng® uw bewustzijn en uw benadering van situaties verschuift. Zodra je je serieus in deze materie verdiept kom je tot verrassende ontdekkingen. Lees hieronder welke opleidingsmodulen er zjin.

Enkele spontane reakties over SuDo Patterning® van deelnemers  SuDo Patterning® is één van de mooiste ervaringen in mijn leven tot nu toe De presentatie is duidelijk, helder, scherp, humoristisch Wat als lastig wordt ervaren, wordt magisch omgedraaid De gegeven voorbeelden raken allemaal hun punt Dat ik het mijzelf moeilijker maak dan nodig Ik voel mij letterlijk getransformeerd SuDo Patterning is ontzettend krachtig Ik ben gaan begrijpen dat je zelf de sleutel bent tot alles Ik ben hartstikke blij geworden Het heeft me meer opgeleverd dan ik van tevoren dacht Er is een wereld voor mij open gegaan Ik kan nu zelf kiezen om mijn gedrag en gedachten te veranderen Ik weet nu hoe uit de negativiteit te blijven Ik heb het als heel intens ervaren In één woord: TOP!!! Wat het mij doet is verwondering, nieuwsgierigheid en vertrouwen Gewoon fantastisch, super, gaaf.........WAUW De opleiding gaat verder en dieper dan ik dacht Ik vind het heel speciaal dat dit aan mij is geleerd Als ik de loterij zou winnen, zou ik al mijn vrienden deze opleiding geven
Er is een wereld opengegaan
 
 Speciaal dat dit aan mij is geleerd
  
WOW, Geweldig!
 

SuDo Patterning® Opleidingsmodulen
Practitioner

Change Agent    

Next Level   

SuDo Patterning Pro    

                     
Kies de data in de agenda en Reserveer gelijk uw plaats

                

de gemiddelde beoordeling van deelnemers.


de Change Performer met internationale expertise.


korte beschrijving van wat SuDo Patterning is.


toepassingsgebieden van de tools die je krijgt aangereikt.

Het werkt zo
Door de sterke combinatie van verschillende kennisgebieden en decennia ervaring, krijgt u boeiende kennis, nieuwe ideeën, handige toepasbare tips en actuele methoden aangereikt. Deze opleidingen stellen u dan ook in staat om uzelf hernieuwd te verbinden met uw persoonlijke eigenschappen en vemogens. Bovendien om elk contact met uw omgeving  te optimaliseren.

Elke deelnemer ervaart individuele aandacht en begeleiding, terwijl de groep als geheel wordt getraind. Daardoor maakt u een intensieve ontwikkeling door, ongeacht aan welk programma u deelneemt.
Aan de hand van stimulerende theoriebespreking, demonstraties, discussies en oefeningen tijdens de opleidingen, onderzoekt u meer lagen van uzelf en anderen. Gaandeweg verkent u inspirerende manieren en methoden waarmee u uw mogelijkheden, om situaties effectief en betekenisvol aan te pakken, serieus uitbreidt.
Zooende ontwikkelt u een frisse, hernieuwde eigen stijl van communiceren, met een dieper bewust besef van wie u in essentie bent en met meer grip op situaties.

Let op: u loopt het risico dat u de beste, meest succesvolle, inspirerende en bezielde versie van uzelf wordt en blijft.
 
Dit kunt u bij ons verwachten
 
 Gelimiteerde groepsgrootte
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit voor de delenemers. De groepen beginnen bij 6 en zijn niet groter dan 22 deelnemers. Zodoende is er voldoende variëteit aan persoonlijkheden om te oefenen en komt de persoonlijke begeleiding niet in het gedrang.
  Persoonlijke aandacht
De ervaring van uw trainer maakt het mogelijk om de groep als geheel te trainen en toch elke deelnemer de beleving van persoonlijke aandacht te geven. Dit verdiept en verankerd de materie, waardoor duurzame effecten worden bereikt.

 Interpersoonlijk en zakelijk
Omdat SuDo Patterrning zo veelzijdig inzetbaar is, in privésituaties en meer zakelijke omgevingen, krijgen de deelnemers voldoende gelegenheid om eigen ervaringen en situaties in te brengen voor volledige integratie van de materie in ieders eigen leven.

 Gesegmenteerd format
We kiezen voor een aanpak met vlotte diepgaande ervaringen en die prima is in te passen in een drukke baan. Daarom kennen alle opleidingen een gesegmenteerde opbouw, bestaande uit periodieke blokken van enkele dagen aaneengesloten per blok.

 Handzame reader
Gedurende de opleiding krijgt u een speciaal geschreven en samengesteld manual uitgereikt. De handzame reader ondersteunt uw leerproces in de opleiding en thuis. Bij sommige onderwerpen ontvangt u ookt oefen-materiaal en een begrippenlijst.
 Oefenen met begeleiding
Tussen de blokken door is voldoende tijd om ervaringen te verwerken en te oefenen om de thema's te integreren.
Hiervoor komt u in een oefengroep bijeen met uw studiegenoten. Af en toe wordt bij Alter Vision voor dat doel een 'Jamsessie' georganiseerd, waarbij ook de trainer en eventuele begeleider(s) aanwezig zal zijn.
Gratis praktijksupport
Zolang als de opleiding duurt kun je een beroep doen op telefonisch en email support, of extra overleg, buiten de opleidingsdagen. Dit is in principe gratis. Ook behoort coaching tot de mogelijkheden voor wie dat wenst.
Dat kan voor 50% van het standaard coachtarief zolang de opleiding loopt.
Tegemoetkoming in betaling
De meeste werkgevers zijn bereid gebleken mee te betalen aan deze opleidingen. Bespreek het ook met uw werkgever. Indien u privé de opleiding betaalt, kunt u in bepaalde situaties gebruik maken van onze renteloze regeling voor betaling in termijnen. Vraag ernaar zodra u inschrijft.
 
Wat deelnemers zeggen over SuDo Patterning


Zoek het ook voor uzelf uit


Reserveer bijtijds uw plaats


 Lees meer over
SuDo Patterning
 Human Identity Styling
 Change Performance  
 (Klik op een symbooltje om meer te lezen)
Alter Vision
Is in 1993 gestart met coaching en training en heeft sindsdien die dienstverlening continu geoptimaliseerd. U kunt dus rekenen op lange en deskundige ervaring waarmee u wordt begeleid.
Bij Alter Vision worden goepen en individuen gestimuleerd op directe, onconventionele en toch zeer respectvolle wijze zodat men doelstellingen en wensen weet waar te maken.  
Belangrijke informatie
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Feedback of klacht
Inschrijven doe je zo

Contact
 +31 - (0)10 - 247 06 86
sudopa@altervision.nl
      info@altervision.nl
Administratie & organisatie:
      Lange Haven 57-S Schiedam
    
      

Internationaal gecertificeerd
* Alter Vision als opleidingsinstituut.
* Christiene M. de Vries als opleider, therapeute en coach., in verschillende disciplines.
Alter Vision kiest bewust niet voor de NVNLP en is aangesloten bij:

© Copyright 2018  Alter Vision® - All rights reserved.
© Copyright  2023 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any other form or manner use text, images, photo's, or other material of this site..
© 2018 - Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or in any way use text, images, or material of this site..
© 2018 Alter Vision®. All rights reserved. It is prohibited by law to copy or use sitematerial.
Terug naar de inhoud